fbpx

 

 

 

Hollandiai partnercégünk megbízásából keresünk termelési üzemi munkatársat. A vállalat diófélék egyéb magvak, olajbogyó, szárított paradicsom és saláta kiegészítők csomagolásával, illetve különböző típusú tészták, feltétek, fűszernövények és antipaszták feldolgozásával foglalkozik.

 

Teljes munkaidős állásra keresünk termelési alkalmazottakat. A dolgozó felelős a végtermék minőségének ellenőrzéséért, kritikusan szemlélve a teljes folyamatot. Van tapasztalata a technológiához, és szigorú minőségi követelményeknek megfelelően tud dolgozni az élelmiszerek csomagolásánál. Azaz “nem fél feltűrni az inge ujját és elvégezni az adott munkát”.

 

Gyártási alkalmazottként előállítja a végterméket egy specifikáció alapján. A higiénia kiemelten fontos! Álló munka és ismétlődő feladatokat hajtanak végre a dolgozók. Munkanapja során elsősorban az élelmiszerek csomagolásának szemrevételezésével, a dobozok/végtermékek mérlegelésével és a csomagológépek tisztításával foglalkozik. A szükséges csomagolóanyagokat előkészíti, a csomagológépeket feltölti és tisztán tartja. Nap végén a gépet felkészíti a következő gyártási napra.

 

 

Amit kínál a cég:

– Teljes munkaidős állás

– Holland bejelentés, havi kifizetés bankszámlára utalással

– Hosszú távú munka

– Előleg lehetősége

– Üdülési hozzájárulás

– 25 nap szabadság

– 40 óra munka hétfőtől péntekig

– Térítésmentes munkába járást

– €13,27 /óra (bruttó) fizetést tudás tapasztalat függvényében

– Angol vagy holland nyelvtudás szükséges (!)

– B kategóriás jogosítvány előny

 

 

Szállás igény szerint biztosított. Ennek költsége €105/hét, ami hosszú távú bérlés esetén csökken. A kötelező egészségbiztosítás: €142/hó.

 

 

Munkavégzés helye: Goeree-Overflakkee, Hollandia.

 

 

Jelentkezni: csatolt angol vagy holland nyelvű önéletrajzzal lehet.

 

 

A kiutazás egyéni, és önköltséges.

 

 

 

 

Jelentkezés