fbpx

Szezonmunka tulipán virághagymával

€1800- 1900/ hónap (bruttó) 

 

 

Termelési munkatárs

 

A Royal De Ree 🌷 egyik neves partnerünk részére keresünk dolgozókat, várhatóan 2022 február közepe/végéig tartó munkára!
A vállalat virághagymák, évelők és kapcsolódó termékek fejlesztésével, csomagolásával és szállításával foglalkozik világszerte több mint 40 ország különböző piacait látva el.
A Royal De Ree Holland légköre kellemes, és az ideiglenes alkalmazottakat is egynek tekintik. A sikeres bedolgozást követően is számos lehetőség van egyéb pozíciók betöltésére is.

Feladatok:
Termelési munkatársaként az alábbi munkafolyamatokra számíthat:
– virághagyma csomagolás (gép mellett), válogatás, címkézés – kartondobozok szelektálása, hajtogatása, raktározás – a virághagyma csomagok állványra kihelyezése – termékek szkennelése – különféle általános támogató tevékenységek.

Kit keresünk?
Motivált, talpraesett munkatársat aki minden téren képes feltalálni magát | Nyitott a változatos munkaidő beosztásra | A túlórázás nem jelent számára problémát | Legalább alapszinten ért és beszél angol nyelven.

Munkaidő:
Hétfőtől-péntekig olykor szombaton is kora reggel 06.00-tól kezdődően. Alkalmanként éjszakai beosztásban.

Munkabér és pótlékok:
Bruttó 10,81 EUR/óra (amely összhangban van a virághagymák kollektív holland munkaszerződésével)

Túlórapótlék:
Hétfőtől péntekig: 20% (éjszakai 21.00-06.00) | Vasárnap: 85% | Holland munkaszüneti napok ideje alatt: 85%

Szállás, térítés ellenében biztosított, melyet a munkáltató fizetéséből vonják le utólag. Ennek ára körülbelül 100 EUR /fő/hét, ház kategóriánként függően. A kötelező egészségbiztosítás szintén fizetendő. Ennek összege 21-25 EUR /fő/hét. Erről részletes tájékoztatást adunk kiutazás előtt!
Díjmentes munkába járáshoz partnerünk kerékpárokat, céges autókat valamint buszokat is biztosít.
További információk, képek, videók a munkafolyamatról rendelkezésre állnak hétköznapokon 9-18 óráig a +36 70 600 2187 telefonszámon kérve.

Jelentkezni csatolt angol nyelvű önéletrajzzal lehetséges.

A kiutazás történhet egyénileg vagy az általunk szervezett buszokkal is. Azonban ez mindkét esetben önköltséges!

 

Jelentkezés